All answers for amazon daily quiz, Read the following article to get a chance to win the amazon contestant. We are so happy to help you. 


Here is how to play amazon daily quiz?

1. To play amazon daily quiz you need Amazon app in your phone. Open app and find the contestant.

2. Click on Start button to start playing Amazon quiz

3. There will be 5 question in daily Amazon quiz, Answer all Amazon Quiz question by reading our article. We are just helping you to win the Quiz.

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win Amazon quiz september 24

Amazon Quiz Time Answers 24th September: Win Rs.50 | 1000 winners

1.In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer – 1983

2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer – The French Revolution

3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer –Chandragupta Maurya

5. What is the national sport of Japan?

Answer –  Sumo Wrestling

Amazon Blackberry Key2 Quiz – Answer and Win Blackberry Key2

1. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer – Miss World

2. Which of these was famous Indian painters of was awarded the Padma Vibhushan in 1991?

Answer – M.F Hussain

3. Which of the following is NOT a traditional Indian folk art form?

Answer – Ikigai

4.Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer – Bombay

5. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer –  Sherlock Holmes