All answers for amazon daily quiz, Read the following article to get a chance to win the amazon contestant. We are so happy to help you. 

Here is how to play amazon daily quiz?

1. To play amazon daily quiz you need Amazon app in your phone. Open app and find the contestant.

2. Click on Start button to start playing Amazon quiz

3. There will be 5 question in daily Amazon quiz, Answer all Amazon Quiz question by reading our article. We are just helping you to win the Quiz.

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win Amazon quiz september 28

All answer for amazon quiz Answer and Win Rs.5000

1. Which of these is NOT considered to be a part of ‘Seven Wonders of the Ancient World’?

Answer: Leaning Tower of Ibiza

2. Which of these is the fastest animal?

Answer: Peregrine Falcon

3. Which place in India holds the Guinness world record for being the wettest place on Earth?

Answer: Mawsynram Meghalaya

4. What tea is named after a British prime minister?

Answer: Earl Grey

5. On September 24, 2018 ISRO’s Mars Orbiter mission completed ____ years orbiting around the red planet.

Answer: 4

Amazon Quiz Time Answers 27th September: Win Rs.10000

1. Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?

Answer- Nagaland

2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer- Mars

3. ___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.

Answer- Ganymede

4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?

Answer- Aurora borealis

5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?

Answer- Amelia Earhart

Amazon Quiz Time Answers 24th September: Win Rs.50 | 1000 winners

1.In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer – 1983

2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer – The French Revolution

3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer –Chandragupta Maurya

5. What is the national sport of Japan?




Answer –  Sumo Wrestling