Here the steps to play Amazon quiz September 3



1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

2. Click on Start button

3. Now there will be 5 question in daily Amazon quiz contestant Answer all Amazon Quiz question

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win
Amazon quiz september 6

(All Answers) Amazon 3rd September Quiz

1.The ‘IOWave18’ is a multi-country mock exercise that started on September 4. Which natural calamity response does it simulate?

Answer – Tsunami

2. Which continent is also a country?

Answer – Austrailia




3. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer- Jupiter

4. What is the largest living bird by wingspan?

Answer- The wandering Albatross

5. The Government of India recently decided to observe which month as National Nutrition Month across the country to mark the fight against malnutrition?

Answer – September

Amazon quiz time Win Rs 5000 amazon pay balance

1. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer – Aalam Ara

2. What is the currency of Sweden?

Answer – Krona

3. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Answer –  Bull Fighter



4. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer -Russia

5. Which country hosted the 2018 Asian Games?

Answer – Indonesia