HOW TO PLAY AMAZON DAILY QUIZ

1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page


2. Click on Start button


3. Now there will be 5 question in daily Amazon quiz contestant Answer all Amazon Quiz question

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win Amazon quiz september 18

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon Quiz Time Answers September 18th : Win LG Microwave Oven

1. ‘Chholiya’ often referred to as ‘sword dance’, is the traditional folk dance form associated with which state?

Answer – Uttarakhand

2. What is the chemical symbol of lead?

Answer –  Pb

3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.

Answer –  Bathing

4. When did the Apple iPhone first become available?

Answer – 2007

5.  The agricultural festival of ‘Nuakhai’ has started in which state?

Answer – Odisha

Amazon Quiz Time Answers 17th Win Rs.5000

1. What is the ‘bokeh’ effect in photography?

Answer – An aesthetic blur produced in the out of focus parts of an image

2. What is the medical term for the feeling you get when you scrape your nails across a chalkboard?


Answer – Haptodysphoria

3. If you were hiking the Incan trail you would end up at ___?

Answer – Macchu Picchu

4. Where in the human body is the occiput?

Answer – Head

5. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer – Mark Antony