Amazon Mi Max 2 Quiz Answers 30 September:, Amazon Mi Max 2 quiz answers, Amazon daily quiz answers win JBL Pulse 3 Wireless Speakers, amazon dadly quiz, answer and win amazon quiz, JBL pulse 3 wireless speakers, amazon quiz 8-12, amazon daily quiz answers, all answers for amazon quiz,

Today 30th September Amazon India announced a new quiz contest Mi Max 2 Quiz on official Amazon India Shopping App.


All answers for amazon daily quiz, Read the following article to get a chance to win the amazon contestant. We are so happy to help you.


Here is how to play amazon JBL daily quiz?

1. To play amazon daily quiz you need Amazon app in your phone. Open app and find the contestant.

2. Click on Start button to start playing Amazon quiz

3. There will be 5 question in daily Amazon quiz, Answer all Amazon Quiz question by reading our article. We are just helping you to win the Quiz.

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win Amazon quiz september 30

Amazon Mi Max 2 Quiz Answers 30 September:

1. Which of these is another word for ‘lexicon’?

Answer: Dictionary

2. Which of these countries does not have a standing army?


Answer: Iceland

3. Which Indian state does NOT share a border with Bhutan?

Answer: Meghalaya

4. The ‘Ao’ language is spoken in which of the following states?

Answer: Nagaland

5. India and ______ celebrated 100 years of the Battle of Haifa recently. Fill in the blanks.

Answer: Israel

All answer for amazon JBL wireless speakers 


1. Which element is named after the seventh planet from the sun?

Answer: Uranium

2. Which language is the word ‘coffee’ derived from?

Answer: Arabic
3. Which of the following is a unit to measure time?

Answer: Megaannum

4. What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?

Answer: Sagittarius A

5. After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?


Answer: Luka Modric