All answers for amazon daily quiz, Read the following article to get a chance to win the amazon contestant. We are so happy to help you. 

Here is how to play amazon daily quiz?

1. To play amazon daily quiz you need Amazon app in your phone. Open app and find the contestant.

2. Click on Start button to start playing Amazon quiz

3. There will be 5 question in daily Amazon quiz, Answer all Amazon Quiz question by reading our article. We are just helping you to win the Quiz.

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win Amazon quiz september 22

Amazon Quiz Time Answers 22nd September: Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

1. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Answer – Akbar

2. Which of these is NOT a style/genre of dance?

Answer – Tin-Tin

3. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer – Mercury

4. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

5. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer – Bhanu Athaiya

All Answers for amazon quiz - Canon EOS DSLR camera - september 21

Q1. Which is the highest attainable rank in the Indian Army?

Answer – Field Marshal

Q2. Which planet is the closest to Earth?

Answer – Venus

Q3. Which is the tallest mammal?

Answer – The Giraffes

Q4. The dot that appears on the lower case of the alphabet 'i' is called _____.

Answer – Tittle

Q5. In which country were the first Olympic games held?


Answer – Greece