HOW TO PLAY

1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page


2. Click on Start button

3. Now there will be 5 question in daily Amazon quiz contestant Answer all Amazon Quiz question


4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win
Amazon quiz

Answers Of Blackberry Key2 Quiz

1. When referring to genres of music, what does 'R and B' stand for?


Answer- Rhythm and blues

2. What is the name of the closest star to our sun?

Answer- Proxima Centauri

3. At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?

Answer- Mercury

4. Professor Amartya Sen received the Nobel Prize in this field.

Answer- Economics

5. The Paithan (Jayakwadi) Hydro-electric project, completed with the help of Japan, is on the river_______


Answer- Godavari

Answers for Amazon JBL Flip 4 Quiz

1. Which one of these is the national animal of Scotland?


Ans-- Unicorn

2. Shooting stars are NOT actually stars.

Ans-- True

3. Which one of these is used by submerged submarines to view objects at the surface of water?

Ans--  Periscopes

4. Which ocean surrounds the Maldives?

Ans-- Indian Ocean


5. Which sportsperson recently clinched India’s first men’s triple jump gold in 48 years at the 18th Asian Games 2018?

Ans-- Arpinder Singh