Here is How to play the constant.


1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page

2. Click on Start button

3. Now there will be 5 question in daily Amazon quiz contestant Answer all Amazon Quiz question

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon daily quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win Amazon quiz september 13








Amazon 10th September Quiz Answers:

1. ‘Malgudi Days’ is a collection of short stories by which of these authors?





Answer – R. K Narayan


2.The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’ – an inland delta of five converging rivers. Name this state.

Answer – Punjab

3. If you were eating ‘Crème du Barry’, what would you be eating?

Answer – Cauliflower Soup

4.Which footwear, apparel and equipment brand is named after the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

5.Which Indian airport recently announced launching the use of face recognition as boarding pass for passengers by 2019?







Answer –Kempegowda International Airport, Bengaluru

Amazon Quiz Time Answers 12th September: Win Fitbit Versa

1. Who portrayed the role of Milkha Singh in Bhaag Milkha Bhaag?

Answer - Farhan Akhtar

2. Which Sportsperson has been appointed as Assam's first ever sports ambassador?

Answer - Hima das

3. Which of these Indian movies did NOT get nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars?

Answer - Newton

4. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer - Tarzan

5. Who won the Men's Singles at the recently held 2018 US Open?

Answer - Novac Djokovic