All answers for amazon great Indian festival quiz, Amazon quiz time 8 to 12, answers for all amazon quiz, answer all and win Samsung gear sports, all answer for amazon quiz,October quiz time, play and win free stuff, amazon quiz time October,

Amazon is introducing a new contestant called Great Indian festival quiz. How to play and win amazon great Indian festival.
All answers for amazon daily quiz, Read the following article to get a chance to win the amazon contestant. We are so happy to help you.

Here is how to play amazon daily quiz?

1. To play Amazon Great Indian festival quiz you need Amazon app in your phone. Open app and find the contestant.

2. Followed by click on Start button to start playing Amazon quiz

3. There will be 5 question in daily Amazon quiz, Answer all Amazon Great Indian festival quiz question by reading our article. We are just helping you to win the Quiz.

4. After giving all answers you will be eligible for the lucky draw of Amazon Great Indian festival quiz.

5. Few of eligible participants would be selected as winner. So don't waste your time Play and win
Amazon Great Indian festival quiz October 6.

All answers for Amazon great Indian festival Quiz October 6

 1. You can avail EMI on debit cards to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in.

Answer: True

2. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get ______. Fill in the blanks.

Answer: Flat Rs.300 back

3. Which bank’s credit or debit card is eligible for instant discount on shopping during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in?

Answer: SBI Bank

4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer: True

5. When does the Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer: 10th October

Amazon quiz Win - Samsung gear sport  October 6

1. Fact or Myth : The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

Answer: Myth


2. What is the currency of Sweden?
Answer: Krona


3. In 2014, 55.1 crore votes were cast in a single general election, breaking the Guinness World Record for largest voter turnout. Which country has this record?

Answer: India

4. It rains diamonds on Saturn and Jupiter

Answer: True

5. Which cricketer recently became the youngest Indian to score a century on his test debut?

Answer: Prithvi Shaw